Om os

Integrate er etableret i 2008 og ejes fortsat af de tre stiftere Poul Mose Johansen, Thomas Ulderup og Rasmus Olsen, der alle har stor erfaring i konsulentbranchen. Organisationen består i dag af 6 konsulenter.

Vi sætter stor pris på at have et tæt og langvarigt samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere, og en række af vores faste kunder har vi samarbejdet med igennem alle årene,

I 2012 etablerede Integrate et datterselskab på Bornholm (Logics), der udvikler optimeringsløsninger til energi-sektoren og industrielle vaskerier.

Her finder du os

  • Integrate
  • Gammel Gugvej 17 C
  • DK-9000 Aalborg
  • (+45) 96 30 00 08

Bogholderi:

faktura@integrate.dk

Kontakt gerne vores konsulenter direkte.

AAL

Job

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@integrate.dk

Samtykkeerklæring
Samtykke til opbevaring af din uopfordrede ansøgning Når du sender din ansøgning til job@integrate.dk giver du samtidig samtykke til, at INTEGRATE A/S registrerer og opbevarer denne i 6 måneder i tilfælde af, at der i den periode bliver en stilling ledig, som kan have din interesse, og vi har mulighed for at kontakte dig.

Tilbagekaldelse af samtykke med e-mail
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved fremsendelse af e-mail til job@integrate.dk.

Simuleringssoftware

Integrate er den danske
distributør af Enterprise Dynamics® som er udviklet af InControl.
Enterprise Dynamics® er et objektoritenteret simuleringsprogram som har til formål at imitere virkeligheden, således det er muligt at vurdere, afprøve og konsekvensvurdere nyt koncept, layout, kapacitet etc.

InControlED