top of page

Power BI

Fremhæv din virksomheds ekspertise inden for digital transformation og effektivitetsforbedring med vores skræddersyede Business Intelligence! 

Udforsk vores omfattende værktøjer til dataregistrering, automatiseret rapportering og realtids performance monitorering, der muliggør bedre beslutninger og øget produktivitet.

 

Opdag vores specialisering i tilpasning af digitale dashboards og systemintegration, der forbedrer din virksomheds driftseffektivitet og performance. Kontakt os for at opleve en live demo af vores innovative løsninger og oplev, hvordan vi kan optimere dine produktionsprocesser og forbedre din virksomheds datadrevne beslutningsproces.

Business Intelligence

Vi arbejder med Business Intelligence (BI) og vi skaber kundetilpassede løsninger. Vores løsninger spænder fra små BI-rapporter med enkelte datakilder til større totalløsninger baseret på hele virksomhedens datagrundlag.

Business Intelligence løsninger skaber værdi hos jer ved at samle data fra integrerede systemer – oftest Enterprise Resource Planning (ERP) systemer. Herudover kan vi også fange data fra datakilder såsom Manufacturing Execution System, Excel-ark, Access-databaser, RESTful API mm. 

Bi eksempler

Optimering gennem Data

Vores BI-løsninger er baseret på Microsoft Power BI – et anerkendt værktøj i rivende udvikling. Power BI giver mulighed for automatisk opdatering af rapporter op til 8/48 gange i døgnet afhængigt af valg af løsning.

 

En typisk løsning kan indeholde fokusområder som salgs- og kundestatistik, produktionsnøgletal, månedlig økonomisk udvikling, kvalitetskontrol osv. Flere kunder har også et specifikt fokusområde, hvor de er i gang med forbedringstiltag internt og herigennem ønsker måling gennem BI-løsninger.

Vi tilbyder to datafangstløsninger!

Manuel registrering

Vores tabletbaserede Scorecard-løsning giver mulighed for registrering af data helt ned på job- og operatørniveau. Det web-baserede Scorecard er brugervenligt og designet til at blive brugt i daglig drift direkte på den enkelte arbejdsstation. Scorecardet er oplagt til registrering på processer, hvor data ikke kan fanges i ERP-systemer eller lignende.

 

Udover jobregistrering tilbyder vi også et modul til systematisk vedligehold, som muliggør automatisk styring af vedligeholdsprocesser. Her skabes et overblik over udførte og ikke-udførte eftersyn. Der er ligeledes mulighed for, at operatøren kan registrere en kommentar til et eftersyn, hvorigennem komponenter til reparation kan bestilles hjem.

Automatisk registrering

Ved automatisk registrering af data skaber vi et faktuelt vidensgrundlag omkring produktionsstatus på maskiner, transportbånd mm. Her fanger vi signaler direkte fra PLC-niveau, som bruges til at udregne f.eks. oppe/-nedetider.

 

En sådan løsning kan med fordel kombineres med Business Intelligence, hvortil man får et dybdegående indblik i de registrerede data.

datagathering

Digital Automatisering

Fra værktøjer til løsninger: Vores digitale ekspertise i praksis

Gennem vores mange år i konsulentbranchen har vi arbejdet med mange forskellige værktøjer og skabt endnu flere løsninger. Vi har derfor opnået et stort kendskab inden for digitale systemer generelt og bruger denne viden til at udvikle og implementere digitale automatiseringsløsninger.

Gant Diagram

Eksempler på sådanne værktøjer er Tilbuds-/produktkonfigurator med automatisk generering af styklister osv., kalkulationsark til salgsprojekter, automatisering af økonomiopfølgning, kompetencematrix, Gantt-diagrammer og meget mere.

Effektiv Automatisering dine programmer - Spar tid og undgå fejl 

Mange af vores kunder bruger klassiske Excel-regneark til at styre diverse funktioner. Ofte ser vi, at sådanne værktøjer kræver en del tidskrævende manuelt arbejde for at få det ønskede output. Vi kan automatisere sådanne værktøjer og samtidig bibeholde formatet. Intet nyt skal læres, færre manuelle fejl opstår – og tid spares!

Performance Monitorering

performancemonitoring

Gennem performance monitorering visualiserer vi live data omkring maskiners performance, ordrerelaterede information mm. Vi udvikler et kundetilpasset dashboard, som kan fremvises på en skærm direkte i produktionen eller hvor ønsket.

 

Eksempler på klassiske målepunkter i produktionen er antal producerede emner i timen, oppe-/nedetider for dagen, emnevis kvalitetskontrol osv. Hertil kommer præsentation af relevante målinger såsom vibrationer, temperatur, fugtighed, lyd osv.

 

Data hentes enten direkte fra PLC-niveau eller via installerede sensorer ol. Hertil kan vi også koble dashboardet op med jeres MES- eller ERP-system, hvorfra vi kan hente information om nuværende ordre, egenskaber om emnet, normtider og meget mere.

 

Kontakt os for at se en livedemo af mulighederne med performance monitorering!

bottom of page