top of page

Integrate 365

Spar tid og ressourcer med Integrate 365 datahåndtering!

Integrate 365 repræsenterer vores vision om at levere en omfattende pakkeløsning, designet til at opfylde de specifikke behov hos virksomheder, der stræber efter enestående effektivitet og tydelighed i alle aspekter af dataadministration. ​

Denne integrerede løsning er skabt med fokus på en problemfri proces fra datafangst til databehandling, letter arbejdsprocessen ved at implementere brugerdefineret "Miljøer" dette forenkler for eksempel integrationen af nye medarbejdere, så de nemt kan tilslutte sig jeres systemer og komme hurtigt og problemfrit i gang. Med Integrate 365 går vi ud over blot at tilbyde en pakke – vi tilbyder en skræddersyet løsning, der gør komplekse datahåndteringsopgaver til en overskuelig oplevelse.

INTEGRATE 365

Integrate 365 i aktion

Udforsk vores innovative løsninger gennem interaktive demoer, der giver dig et nærmere kig på vores løsningers funktionalitet. Vælg en løsning nedenfor og oplev løsninger. 
 

Admin APP:
Tag et dyk ind vores Admin app, se hvor nemt du kan navigere mellem forskellige kategorier og nemt aflæse tilhørende data. 


 
 

Admin App

Job Registrering:
Tag et nærmere kig på vores Job Registrering App. Se hvor hurtigt du kan registrere dine arbejdsaktiviteter, rapportere problemer og holde styr på udførte jobs. 

 

Job Reg app

Integrate 365 - Energi
Udforsk Energi Appen, udviklet til indtastning af manuelle målinger. Målerne er inddelt i lokationer og grupper, hvilket gør det nemt for jer at "gå en runde" og aflæse målere i jeres bygninger. 

Integrate 365 Energi

Dette udgør blot en præsentation af tre eksempler på designmuligheder. Hvis disse ikke opfylder dine specifikke krav, er du velkommen til at booke en gennemgang af Integrate 365 løsninger.

Det Tekniske 

Integrate 365 er en Cloud-baseret løsninger styret med Microsoft Power platform med en Azure SQL infrastruktur. 

Integrate 365 Software

Vi har udviklet en standard SQL-database som grundlag for alle moduler/apps.

Modul til energiopfølgning:

Opret egne målere og definerer metoden for datafangst: Automatisk eller Manuel. Elforbrug hentes automatisk via API. Gas-forbrug importeres fra fil. Fjernvarme-forbrug importeres fra e-mail med vedhæftet fil. Vand-forbrug registreres manuelt via skærmbillede i Power Apps (SmartPhone, Tablet eller pc) Forbrug, økonomi og CO2 følges via præsentation i Power BI.

SQL
bottom of page